Πιπίλες & αξεσουάρNUK. Understanding Life.

Πιπίλες & αξεσουάρ

Genius

Genius

Μικρότερο μέγεθος, υψηλή τεχνολογία: το φυσικό και ορθοδοντικό σχήμα της θηλής της πιπίλας είναι ακόμη πιο επίπεδο και η θηλή, χάρη στα ενσωματωμένα μαλακά κανάλια, είναι ακόμη πιο απαλή και εύκαμπτη. Διατίθεται και σε μέγεθος 0 για τα ιδιαίτερα ευαίσθητα νεογέννητα.

Freestyle

Freestyle

Η πιπίλα Freestyle —το νεότερο μέλος στην αντίστοιχη οικογένεια προϊόντων της NUK— χάρη στον έξυπνο αερισμό και τη μικρότερη επιφάνεια επαφής της είναι ιδιαίτερα φιλική στην επιδερμίδα*. Η κυρτή ασπίδα ανατομικού σχήματος εφάπτεται απόλυτα και φυσικά στο προσωπάκι του μωρού σας.

Trendline

Trendline

Με τρέντυ εμφάνιση και κουμπί για ασφαλές κράτημα: η πιπίλα Trendline της NUK διατίθεται σε πολλά διαφορετικά μοντέρνα χρώματα και σχέδια. Από τρέντυ παραστάσεις με τον Mickey έως τη Night & Day, που λάμπει στο σκοτάδι.

Classic

Classic

Διαχρονική ποιότητα: Οι πιπίλες Classic της NUK αποτελούν διαχρονικά μια καλή επιλογή. Με φυσικό και ορθοδοντικό σχήμα και μοντέρνα χρώματα και σχέδια, έχουν συντροφεύσει και συνεχίζουν να συντροφεύουν πολλές γενιές παιδιών.1 Προϊόν(τα)

ανά σελίδα
Φθίνουσα Ταξινόμηση

1 Προϊόν(τα)

ανά σελίδα
Φθίνουσα Ταξινόμηση

Είναι καλό να γνωρίζετε