It seems you are using an unsupported browser. Please update your browser to Chrome or Firefox for the complete NUK website experience.

NUK Eco Control Audio 500 Digital baby Monitor

  • Ψηφιακή συσκευή παρακολούθησης βρέφους σε μοντέρνο σχεδιασμό με χρόνο λειτουργίας έως και 18 ώρες
  • Λειτουργία eco-mode: 100% χωρίς ακτινοβολία υψηλής συχνότητας όσο το βρέφος σας κοιμάται
  • Σύστημα full eco-control: ειδοποιεί τους γονείς όταν η μονάδα τους βρίσκεται εκτός εμβέλειας ή η σύνδεση έχει διακοπεί, ακόμη και σε λειτουργία eco-mode
  • Ασύρματη και φορητή μονάδα γονέα με επαναφορτιζόμενες μπαταρίες LiPo και ειδοποίηση όταν η μπαταρία είναι χαμηλή
  • Λειτουργία αμφίδρομης συνομιλίας, αξιόπιστη ψηφιακή τεχνολογία μετάδοσης σήματος FHSS, προσαρμογή ευαισθησίας στο θόρυβο, οπτική ένδειξη επιπέδου ήχου
Λεπτομέρειες

Ψηφιακή συσκευή παρακολούθησης βρέφους με σύστημα full eco-control: παρακολουθήστε το βρέφος σας με ασφάλεια και άψογο ήχο

Η ασφάλεια του βρέφους αποτελεί άμεση προτεραιότητα, ειδικά για τους νέους γονείς. Με τη νέα ψηφιακή συσκευή παρακολούθησης βρέφους της NUK, θα είστε άριστα εξοπλισμένοι κατά τα πρώτα στάδια του νεογέννητου βρέφους σας – ειδικά σε ό,τι θα αφορά την παρακολούθηση του ορισμένες φορές άστατου και ανήσυχου ύπνου του μικρού σας θησαυρού. Το NUK Eco Control Audio 500 σας εξασφαλίζει ότι θα βρίσκεστε δίπλα στο παιδί σας, ακόμη και εάν στην πραγματικότητα δεν βρίσκεστε τόσο κοντά.

Η νέα συσκευή παρακολούθησης της NUK διαθέτει τη λειτουργία eco-mode που μειώνει την ακτινοβολία στο δωμάτιο του παιδιού σας όσο αυτό κοιμάται και το σύστημα full eco-control, που ελέγχει συνεχώς τη σύνδεση των δύο μονάδων. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να είστε πάντα σίγουροι ότι θα βρίσκεστε σε επαφή με το αξιολάτρευτό μωράκι σας. Σας ενημερώνει άμεσα εάν το βρέφος σας κλαίει αλλά ακόμη και σε περίπτωση που η σύνδεση διακοπεί ή βρεθείτε εκτός εμβέλειας. Όταν ενεργοποιείται η λειτουργία eco-mode, το δωμάτιο του βρέφους σας είναι 100% απαλλαγμένο από ακτινοβολία υψηλής συχνότητας και δεν εκτίθεται σε περιττή ηλεκτρορύπανση. Με τη συσκευή NUK Eco Control Audio 500 παραμένετε ευέλικτοι και την ίδια στιγμή επωφελείστε από τη βέλτιστη ασφάλεια και την αξιόπιστη παρακολούθηση.

Ψηφιακή συσκευή παρακολούθησης βρέφους και ασφαλής μετάδοση δεδομένων χωρίς παρεμβολές

Μην ανησυχείτε, η ψηφιακή τεχνολογία FHSS εξασφαλίζει αξιόπιστη, καθαρή μετάδοση σήματος χωρίς παρεμβολές, έτσι ώστε να ακούτε και τον παραμικρό θόρυβο και η φωνή σας να μπορεί να μεταδοθεί στο δωμάτιο του βρέφους χωρίς παρεμβολές. Παρακολουθήστε το αξιαγάπητο μωράκι σας εύκολα από το διπλανό δωμάτιο, από την κουζίνα ή από τον κήπο σας, εφόσον οι επαναφορτιζόμενες μπαταρίες καθιστούν τη μονάδα γονέα φορητή. Η μέγιστη διάρκεια ζωής της μπαταρίας είναι έως 18 ώρες, που σημαίνει ότι δεν χρειάζεται να φορτίσετε εκ νέου άμεσα τη συσκευή παρακολούθησης του βρέφους σας. Όταν η μπαταρία της μονάδας γονέα σταδιακά αρχίζει να μειώνεται, εμφανίζεται μια φωτεινή ένδειξη και ακούγεται ένας ήχος προειδοποίησης που σας ενημερώνει να συνδέσετε τη μονάδα στην πηγή τροφοδοσίας

Εάν το βρέφος σας είναι ανήσυχο κατά τον ύπνο του, η φωνή σας μπορεί εύκολα να το ηρεμήσει από τη συσκευή ενδοεπικοινωνίας χωρίς να χρειάζεται να βρίσκεστε στο ίδιο δωμάτιο.

Η ένδειξη επιπέδου θορύβου με τις 5 λυχνίες LED είναι ειδικά διαμορφωμένη για την οπτικοποίηση των ήχων στο δωμάτιο του παιδιού σας. Αυτή η λειτουργία είναι ιδιαίτερα χρήσιμη σε περίπτωση που η ένταση στη μονάδα γονέα έχει μειωθεί στο ελάχιστο ή είναι ακόμη και στο αθόρυβο. Η ένδειξη αυτή επίσης θα σας δείχνει πότε το βρέφος κλαίει, ακόμη και όταν δεν το ακούτε.

Η ευαισθησία μετάδοσης μπορεί να προσαρμοστεί σε κάθε περίπτωση σύμφωνα με τις ανάγκες σας. Εάν έχετε επιλέξει χαμηλή ευαισθησία, η μονάδα βρέφους αποκρίνεται μόνο σε πολύ δυνατούς θορύβους. Εάν η ευαισθησία θορύβου έχει επιλεχθεί να είναι υψηλή, ακόμη και απαλοί ήχοι, όπως το τρίξιμο ή το μουρμουρητό, μπορούν επίσης να μεταδοθούν. Συνολικά υπάρχουν 4 επίπεδα ευαισθησίας μετάδοσης, και σε κάθε μία από αυτές τις ρυθμίσεις, η λειτουργία eco-mode ενεργοποιείται αυτόματα από τη στιγμή που το μωρό σας κοιμηθεί. Η επιλογή της ευαισθησίας μετάδοσης μπορεί επίσης να απενεργοποιηθεί, επιτρέποντας έτσι συνεχή μετάδοση όλων των θορύβων που λαμβάνουν χώρα. Σε αυτή την περίπτωση (επίπεδο 5), η λειτουργία eco-mode απενεργοποιείται.

Ερωτήσεις και παράπονα

Δημιουργήσαμε ένα κέντρο εξυπηρέτησης πελατών για τις Συσκευές Παρακολούθησης Βρέφους NUK:

Σε περίπτωση που έχετε ερωτήσεις ή παράπονα, παρακαλώ επισκεφτείτε την ιστοσελίδα www.NUK-service.com ή καλέστε μας στον αριθμό 02163 / 3890 46 99*.

*Αυτός ο αριθμός ισχύει μόνο για κλήσεις στη Γερμανία. Ισχύουν οι τοπικές χρεώσεις σταθερού δικτύου. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνίας σε άλλες χώρες μπορείτε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα εξυπηρέτησης ή να ανατρέξετε στο εγχειρίδιο χρήσης.

Περιλαμβάνονται:

  • 1 x Μονάδα Βρέφους (για το δωμάτιο του παιδιού)
  • 1 x Κινητή Μονάδα (για το γονέα)
  • 2 x Μετασχηματιστές Τροφοδοσίας Ρεύματος
  • 1 x Επαναφορτιζόμενη Μπαταρία

Παρακαλούμε διαβάστε τις οδηγίες χρήσης που επισυνάπτονται.


Αξιολογήσεις
Γράψτε τη Δική σας Αξιολόγηση
Μόνο οι εγγεγραμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν αξιολογήσεις. Παρακαλώ, συνδεθείτε ή δημιουργήστε ένα λογαριασμό