It seems you are using an unsupported browser. Please update your browser to Chrome or Firefox for the complete NUK website experience.

Οι καλύτερες Πιπίλες NUK μέχρι τώρα.

Η θηλαστική κίνηση όχι μόνο εξασφαλίζει την πρόσληψη τροφής, αλλά βοηθάει στην ανάπτυξη πολλαπλών διαφορετικών δεξιοτήτων. Για να γίνει αυτό, η γλώσσα πρέπει να έχει αρκετό χώρο ώστε να πραγματοποιεί τις θηλαστικές κινήσεις ελεύθερα. Αυτός είναι ο μόνος τρόπος ώστε να εξασκούνται όλοι οι μύες που χρειάζονται τα μωρά για να καταπίνουν, να μασάνε και να μαθαίνουν να μιλάνε σωστά. Κι αυτό είναι δυνατό με τη νέα Πιπίλα NUK: το επίπεδο, λεπτό και στενό σχήμα της αφήνει αρκετό χώρο ελεύθερο στη γλώσσα. Και ταιριάζει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στο βρεφικό στόμα όταν το μωρό τη χρησιμοποιεί. Αυτό το επιβεβαιώνουν μαίες, παιδίατροι και ορθοδοντικοί*.

* Ανεξάρτητη έρευνα αγοράς με 50 μαίες, 50 παιδιάτρους και 50 ορθοδοντικούς, Γερμανία 2017

Λεπτότερος και στενότερος λαιμός θηλής

μειώνει την πίεση στη γνάθο και τα δόντια.

Πιο επίπεδη θηλή, με πιο λείο κάτω μέρος

για ευχάριστη αίσθηση στο στόμα και περισσότερο χώρο για φυσικές θηλαστικές κινήσεις.

92% των μητέρων που θηλάζουν επιβεβαιώνουν ότι οι Πιπίλες NUK δεν επηρέασαν το θηλασμό.*

Οι Πιπίλες NUK έχουν οικεία αίσθηση και ταιριάζουν στα στοματάκια των μωρών με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Το 95% των μωρών τις αποδέχονται.*

100% των ορθοδοντικών επιβεβαιώνουν ότι οι νέες Πιπίλες NUK δεν προκαλούν οδοντικά προβλήματα.**

 

* Ανεξάρτητη έρευνα αγοράς, 307 μητέρες, Γερμανία 2017

** Ανεξάρτητη έρευνα αγοράς, 50 ορθοδοντικοί, Γερμανία 2017

[Translate to greek:] babies need to suck

Όλα τα μωρά έρχονται στον κόσμο με μια έμφυτη ανάγκη για πιπίλισμα. Ο μητρικός θηλασμός ικανοποιεί αυτή την ανάγκη, δίνοντάς τους ό,τι χρειάζονται: μια σφιχτή αγκαλιά και την καλύτερη δυνατή θρέψη. Για πολλά μωρά, όμως, η ανάγκη για πιπίλισμα επεκτείνεται και πέρα από το θηλασμό. Για αυτά τα μωρά, οι Πιπίλες NUK είναι απόλυτα κατάλληλες, καθώς:

  • το μοναδικό Σχήμα NUK είναι σχεδιασμένο με πρότυπο το τη μητρική θηλή κατά το θηλασμό.
  • οι Πιπίλες NUK γίνονται δεκτές ιδιαίτερα εύκολα και από τα μωρά που θηλάζουν.

Όχι μόνο εφηύραμε την πιπίλα που είναι κατάλληλη για τη γνάθο, αλλά την έχουμε βελτιστοποιήσει, ώστε να προσεγγίζει ακόμη περισσότερο τη φύση. Το αποτέλεσμα είναι η ακόμη καλύτερη NUK Original για ήρεμα μωρά και γονείς.

Οι Πιπίλες NUK σχεδιάστηκαν με τη βοήθεια ειδικών πάνω από 60 χρόνια πριν. Στο δικό μας τμήμα έρευνας και ανάπτυξης συνεργάζονται στενά συνεργάτες της εταιρείας, ανεξάρτητοι επιστήμονες, γιατροί, ορθοδοντικοί, μαίες και γονείς. Μόνο εφόσον το προϊόν έχει περάσει από όλους, εγκρίνεται η παραγωγή του. Με τη βοήθεια ερευνών, στο τέλος ελέγχουμε εκ νέου τις απόψεις των ειδικών. Τα αποτελέσματα έχουν ως εξής:

 

των μαιών θα πρότειναν τις νέες Πιπίλες NUK σε μητέρες που θηλάζουν και θα ήθελαν να χρησιμοποιήσουν πιπίλα.*
των παιδιάτρων επιβεβαιώνουν ότι νέες Πιπίλες NUK έχουν την καλύτερη δυνατή εφαρμογή για τον παιδικό ουρανίσκο.*
των ορθοδοντικών επιβεβαιώνουν ότι οι νέες Πιπίλες NUK δεν προκαλούν στραβά δόντια ή κακή ευθυγράμμιση της γνάθου.*
των ορθοδοντικών, παιδιάτρων και μαιών επιβεβαιώνουν ότι οι νέες Πιπίλες NUK είναι κατάλληλες για να κατευνάσουν το έμφυτο αντανακλαστικό του πιπιλίσματος.*

* Ανεξάρτητη έρευνα αγοράς με 50 μαίες, 50 παιδιάτρους και 50 ορθοδοντικούς, Γερμανία 2017

Οι Πιπίλες NUK αξιολογούνται, βέβαια, όχι μόνο από ειδικούς επιστήμονες και γιατρούς, αλλά και από εσάς, τους γονείς. Διότι, όταν πρόκειται για τα παιδιά σας, είστε οι πιο σημαντικοί ειδικοί. Μόνο εφόσον είστε εσείς ευχαριστημένοι με τις πιπίλες μας είμαστε κι εμείς. Για αυτό το λόγο ζητήσαμε τη γνώμη σας για τις νέες Πιπίλες NUK ήδη πριν την κυκλοφορία τους. Τα αποτελέσματα :

 

των μητέρων επιβεβαιώνουν την κατευναστική επίδραση που έχουν οι Πιπίλες NUK στο μωρό τους.*
των μητέρων επιβεβαιώνουν ότι οι νέες Πιπίλες NUK δεν επηρεάζουν το θηλασμό.*
των μωρών αποδέχονται τις νέες Πιπίλες NUK.*
των μητέρων συστήνουν τις νέες Πιπίλες NUK.*

Σιλικόνη ή καουτσούκ;

[Translate to greek:] silicone pacifiers
Η σιλικόνη είναι ουδέτερη σε γεύση και οσμή, καθώς και πολύ ανθεκτική στη θερμότητα. Οι πιπίλες σιλικόνης είναι ιδιαίτερα υψηλής υγιεινής και καθαρίζονται εύκολα.
Το καουτσούκ είναι ένα φυσικό προϊόν και έχει μαλακή και θερμή υφή. Το υλικό αυτό, σε μελί χρώμα, είναι εξαιρετικά ελαστικό και ανθεκτικό σε πιθανά σχισίματα.

Πιπίλες NUK—πολύχρωμες σαν τη ζωή.

NUK Classic—η κλασική πιπίλα που είναι κατάλληλη για τη γνάθο.

Με σχέδια που ανανεώνονται διαρκώς και διαχρονικά χρώματα, η πιπίλα NUK Classic αποτελεί τη σύντροφο των παιδιών εδώ και γενιές.

NUK Freestyle—απαλή στο δέρμα.

διαίτερα φιλική με το δέρμα. Χάρη στον πρωτοποριακό της σχεδιασμό, έχει μικρή επαφή με την επιδερμίδα και επιτρέπει καλύτερη πρόσβαση του αέρα στο ευαίσθητο βρεφικό δερματάκι.

[Translate to greek:] NUK Freestyle soother

NUK Trendline—με πεπλατυσμένο κουμπί.

Ιδανική για τον ύπνο. Διατίθεται σε μοντέρνα σχέδια, με δημοφιλείς ήρωες και φιγούρες ή λάμπει στο σκοτάδι—σε αυτή τη σειρά υπάρχει μια πιπίλα για κάθε γούστο.

[Translate to greek:] NUK Trendline pacifier with flat button

NUK Genius –Ιδιοφυής από τη φύση της.

Η εμφάνισή της: μινιμάλ. Η θηλή της: τελειοποιημένη με τη χρήση των πιο πρόσφατων ιατρικών μελετών και ιδιαίτερα έξυπνων λεπτομερειών.

[Translate to greek:] NUK Genius pacifier

Οι πιπίλες NUK πρέπει να ανταποκρίνονται σε εξαιρετικά υψηλές προδιαγραφές όσον αφορά στην ασφάλεια των υλικών και της συναρμολόγησης. Εργαζόμαστε καθημερινά με πάθος για να ανταποκριθούμε σε αυτές τις απαιτήσεις — και να ξεπεράσουμε ακόμη και τις καθιερωμένες προδιαγραφές ποιότητας. Διότι γνωρίζουμε πως μόνο η βέλτιστη ποιότητα είναι αρκετά καλή για το μωρό σας.

Πριν βγει στην αγορά μια νέα πιπίλα NUK, έχει ήδη περάσει από πολλαπλούς ελέγχους και δοκιμές, ώστε να πληροί τις διεθνείς προδιαγραφές ποιότητας: έχει δοκιμαστεί η αντοχή της στα σκισίματα, έχει ελεγχθεί με ρομπότ συναρμολόγησης και κάμερες και έχει εξεταστεί από το έμπειρο μάτι των υπαλλήλων στον έλεγχο ποιότητας. Η παραγωγή στις εγκαταστάσεις της Γερμανίας ελέγχεται τακτικά ακόμη κι από ανεξάρτητους επιθεωρητές . Αλλά για μας, όλο αυτό αξίζει τον κόπο: η εμπιστοσύνη που έχουν δείξει εκατομμύρια γονείς στα προϊόντα μας εδώ και δεκαετίες είναι η μεγαλύτερη ανταμοιβή για μας. Μας δίνει το κίνητρο να συνεχίσουμε να ανεβάζουμε τον πήχη της ποιότητας κάθε μέρα.

[Translate to greek:] 60 years NUK pacifiers